Προκηρύξεις - Αποτελέσματα

Diploma Supplement

Erasmus Charter

charter

ESN

logo ESN

Europass

europass

 • Ανακοινώσεις

   

  1

   

  Πρακτική Άσκηση αποφοίτων ακαδημαϊκού έτους 2016-2017

  Καλούνται οι απόφοιτοι που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση χρονικής διάρκειας 2 μηνών στο εξωτερικό, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ να προσέλθουν στο Γραφείο Erasmus για ενημέρωση έως την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.

   

  Οι Βεβαιώσεις Παρακολούθησης της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στις 20/5/2017 είναι διαθέσιμες στο γραφείο Erasmus του Ιδρύματος

   

  From Erasmus to Erasmus+ : A story of 30 years

  Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το θεματικό mini website που δημιουργήσαμε στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων του προγράμματος Erasmus+

  http://erasmus30years.teiwm.gr
  χωρίς τίτλο copy copy copy copy

   

  Υλοποίηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος του TEI Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το αντίστοιχο ΤΕΙ (Fachhochschule) της Karlsruhe

   

  Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα υλοποιήσει ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα σε συνεργασία με το Γερμανικό αντίστοιχο ΤΕΙ (Fachhochschule) της Karlsruhe.

  Στο πρόγραμμα αυτό θα συνεργαστούν 6 Γερμανοί σπουδαστές με αντίστοιχους 6 σπουδαστές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για ''Δημιουργία καινοτόμων ιδεών με στόχο την επιχειρηματικότητα''.

  Σ'αυτήν την ομάδα των σπουδαστών του ΤΕΙ μας μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές από όλα τα τμήματα της Κοζάνης και των παραρτημάτων, ανεξαρτήτου εξαμήνου σπουδών.

  Επίσης, άλλοι 6 Γερμανοί σπουδαστές θα συνεργαστούν με αντίστοιχους σπουδαστές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για το ''Διοίκηση Επιχειρήσεων με εικονική πραγματικότητα''. Σ'αυτήν την ομάδα μπορούν να συμμετέχουν μόνο σπουδαστές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής, 5ου εξαμήνου και άνω.

  Θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις μία στην Ελλάδα και μία στην Γερμανία. Όλα τα έξοδα αεροπορικής μετάβασης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα.

  Γλώσσα επικοινωνίας Αγγλικά (πτυχίο LOWER ή ανώτερο)

  Υπεύθυνος προγράμματος Δρ. Βασίλης Κικής, Καθηγητής 

  Δήλωση συμμετοχής στο Γραφείο Erasmus του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

   

  Ενημέρωση των φοιτητών για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό

   
  Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο εξωτερικό μπορούν να επισκέπτονται το γραφείο Erasmus για ενημέρωση κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:00.
   
   
   
  Πρακτική Άσκηση και για Αποφοίτους!!
   
  Το νεο πρόγραμμα Erasmus+ δίνει τη δυνατότητα και στους πρόσφατα απόφοιτους να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στο εξωτερικό!! Την αίτηση για πρακτική άσκηση, οι φοιτητές θα πρέπει να την καταθέσουν ενώ έχουν ακόμη την φοιτητική τους ιδιότητα και η μετακίνησή τους θα πρέπει να ολοκληρωθεί πριν τη λήξη του πρώτου έτους από την αποφοίτησή τους. Η φοιτητική ιδιότητα διατηρείται μέχρι την απονομή του τίτλου του αντίστοιχου κύκλου σπουδών. (διαβάστε περισσότερα)
   
   
   
   
  Ημερομηνίες έναρξης πρακτικής άσκησης 2016-2017
   
  Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 οι ημερομηνίες έναρξης της πρακτικής άσκησης είναι συγκεκριμένες και είναι οι παρακάτω: 1η Οκτωβρίου, 1η Νοεμβρίου, 1η Δεκεμβρίου, 1η Φεβρουαρίου, 1η Μαρτίου και 1η Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για πρακτική άσκηση 2016-2017
   

Στοιχεία Επικοινωνίας

Στοιχεία Επικοινωνίας:

τηλ +30 24610 68065     email erasmus@teiwm.gr
FAX +30 24610 39682     skype ErasmusTeiofWM

fb

Erasmus TΕΙ of Western Macedonia

       
linkedin

Erasmus TEI of Western Macedonia

       
 
 

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας

Γραφείο Διεθνών Ακαδημαϊκών Σχέσεων

ΤΚ : 50100 Κοίλα Κοζάνης - Ελλάδα

Υπεύθυνη προγράμματος:

Αικατερίνη Μπλάντα

 

Συντονιστές:

Ζιούζιος Δημήτριος

Χαρισίου Νικόλαος

Μπουκουβάλα Ευαγγελία