Προκηρύξεις - Αποτελέσματα

 

Diploma Supplement

Erasmus Charter

charter

ESN

logo ESN

Europass

europass

 • Ανακοινώσεις

   

  1

   

   

   

  Κινητικότητα  Φοιτητών για Σπουδές 2017-2018

  Το γραφείο Διεθνών Ακαδημαϊκών Σχέσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας καλεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές του Ιδρύματος που θέλουν να μετακινηθούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 για σπουδές  στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, να υποβάλουν την αίτηση τους μέχρι την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017.

   

  Κινητικότητα  προσωπικού για Διδασκαλία και Επιμόρφωση 2017-2018

   Το γραφείο Διεθνών Ακαδημαϊκών Σχέσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 έξι (6) θέσεις για την μετακίνηση του προσωπικού του Ιδρύματος με σκοπό τη διδασκαλία και δεκαεφτά (17) θέσεις με σκοπό την επιμόρφωση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017.

  Περισσότερα:

  για Διδασκαλία

  για Επιμόρφωση

   

  From Erasmus to Erasmus+ : A story of 30 years

  Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το θεματικό mini website που δημιουργήσαμε στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων του προγράμματος Erasmus+

  http://erasmus30years.teiwm.gr
  χωρίς τίτλο copy copy copy copy

   

  Υλοποίηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος του TEI Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το αντίστοιχο ΤΕΙ (Fachhochschule) της Karlsruhe

   

  Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα υλοποιήσει ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα σε συνεργασία με το Γερμανικό αντίστοιχο ΤΕΙ (Fachhochschule) της Karlsruhe.

  Στο πρόγραμμα αυτό θα συνεργαστούν 6 Γερμανοί σπουδαστές με αντίστοιχους 6 σπουδαστές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για ''Δημιουργία καινοτόμων ιδεών με στόχο την επιχειρηματικότητα''.

  Σ'αυτήν την ομάδα των σπουδαστών του ΤΕΙ μας μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές από όλα τα τμήματα της Κοζάνης και των παραρτημάτων, ανεξαρτήτου εξαμήνου σπουδών.

  Επίσης, άλλοι 6 Γερμανοί σπουδαστές θα συνεργαστούν με αντίστοιχους σπουδαστές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για το ''Διοίκηση Επιχειρήσεων με εικονική πραγματικότητα''. Σ'αυτήν την ομάδα μπορούν να συμμετέχουν μόνο σπουδαστές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής, 5ου εξαμήνου και άνω.

  Θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις μία στην Ελλάδα και μία στην Γερμανία. Όλα τα έξοδα αεροπορικής μετάβασης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα.

  Γλώσσα επικοινωνίας Αγγλικά (πτυχίο LOWER ή ανώτερο)

  Υπεύθυνος προγράμματος Δρ. Βασίλης Κικής, Καθηγητής 

  Δήλωση συμμετοχής στο Γραφείο Erasmus του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

   

  Ενημέρωση των φοιτητών για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό

   
  Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο εξωτερικό μπορούν να επισκέπτονται το γραφείο Erasmus για ενημέρωση κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:00.
   
   
   
  Πρακτική Άσκηση και για Αποφοίτους!!
   
  Το νεο πρόγραμμα Erasmus+ δίνει τη δυνατότητα και στους πρόσφατα απόφοιτους να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στο εξωτερικό!! Την αίτηση για πρακτική άσκηση, οι φοιτητές θα πρέπει να την καταθέσουν ενώ έχουν ακόμη την φοιτητική τους ιδιότητα και η μετακίνησή τους θα πρέπει να ολοκληρωθεί πριν τη λήξη του πρώτου έτους από την αποφοίτησή τους. Η φοιτητική ιδιότητα διατηρείται μέχρι την απονομή του τίτλου του αντίστοιχου κύκλου σπουδών. (διαβάστε περισσότερα)
   
   
   
   
  Ημερομηνίες έναρξης πρακτικής άσκησης 2017-2018
   
  Για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 οι ημερομηνίες έναρξης της πρακτικής άσκησης είναι συγκεκριμένες και είναι οι παρακάτω: 1η Οκτωβρίου, 1η Νοεμβρίου, 1η Δεκεμβρίου, 1η Φεβρουαρίου, 1η Μαρτίου και 1η Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για πρακτική άσκηση 2017-2018
   

   

Στοιχεία Επικοινωνίας

Στοιχεία Επικοινωνίας:

τηλ +30 24610 68065     email erasmus@teiwm.gr
FAX +30 24610 39682     skype ErasmusTeiofWM

fb

Erasmus TΕΙ of Western Macedonia

       
linkedin

Erasmus TEI of Western Macedonia

       
 
 

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας

Γραφείο Διεθνών Ακαδημαϊκών Σχέσεων

ΤΚ : 50100 Κοίλα Κοζάνης - Ελλάδα

Υπεύθυνη προγράμματος:

Αικατερίνη Μπλάντα

 

Συντονιστές:

Ζιούζιος Δημήτριος

Χαρισίου Νικόλαος

Μπουκουβάλα Ευαγγελία